ZARADA NA INTERNETU: Zaradite uploadom fajlova

Pozdav svim ljubiteljima IT Obuka bloga i svim osobama koje se interesuju, ili bave zaradom na internetu. Nakon jednog od ranijih članaka u kojem sam objasnio kako da zaradite skraćivanjem linkova, sada je vrijeme za novi članak i novi način zarade. Jeste li spremni za još jednu metodu zarade na internetu? 
Način zarade na internetu koji ću vam ovdje predstaviti spada u grupu PPD načina zarade. 
* PPD - Pay Per Download

Šta to znači?

To znači da vi zarađujete tako što neko preuzme fajl koji ste vi prethodno uploadovali, tj. budete plaćeni za svako preuzimanje vašeg fajla ( PPD - Pay Per Download ).

Djeluje zanimljivo? Naravno.
Od čega će zavisiti moja zarada? Samo i isključivo od vas i vaše aktivnosti na internetu.




Šta je sve potrebno da bih mogao početi sa zaradom na internetu, na ovaj način?

Da biste počeli sa PPD zaradom na internetu, potrebno je da se registrujete na ovaj sajt - ShareCash

Nakon što ste se registrovali, već ste spremni za zaradu. Šta dalje?

Odmah ću vam reći da je najbolje da na ovom sajtu uploadujete fajlove koji se u tom trenutku najviše traže na internetu: razne igrice, programi, slike...znači, sve ono što je traženo u tom trenutku.

Nakon što uploadujete određeni fajl, uzmete link koji vodi do toga fajla, i počnete da ga dijelite po internetu. Svako ko preuzme taj fajl, vi dobijate novac.

* Napomena: Najviše su plaćena preuzimanja fajlova iz SAD-a i EU, što znači da bi trebali da ciljate to tržište, i da njima plasirate linkove.

Zaradu na internetu kroz PPD program ću vam predstaviti u par jednostanih koraka:

1) Registrujete se na sajt ShareCash
2) Uploadujete fajl koji želite da dijelite
     2a) Ukoliko je fajl previše veliki, taj fajl zaključate i uploadujete na neki od servera za skladištenje podataka (MEGA, na primjer), a šifru od toga fajla uploadujete na ShareCash,
3) Uzmete link od fajla i dijelite ga svugdje na internetu gdje se traži taj fajl (Youtube, Facebook, Razni forumi...)
4) Svako ko preuzme vaš fajl, tj. prođe kroz survey, vi dobijate novac.





Vaša zarada zavisi samo i isključivo od vašeg angažmana i toga koliko želite da zaradite. Lično znam par osoba čija mjesečna primanja (samo od ovog načina zarade) premašuju 1000$. Stoga, odmah se registrujte i počnite. Za sva dodatna pitanja, pojašnjenja i ostalo, javite se u komentarima.

No comments

Leave a Reply

Komentari se objavljuju u realnom vremenu. Svi komentari su samo i isključivo stav autora istih. Uredništvo bloga ne snosi nikakvu odgovornost za napisano u komentarima, a sporne komentare ćemo uklanjati čim ih uočimo.

Arhiva bloga

Kontakt forma

Name

Email *

Message *

Merlin Džogović