Kako objaviti status ili sliku na Facebooku u tačno određeno vrijeme?

Ukoliko ste se nekada zapitali da li je moguće objaviti status na Fejsbuku iako niste pored kompjutera, iako niste konektovani na internetu, iako uopšte nemate pristup internetu, odgovor je DA. IT obuka će vas uvjeriti u to. Fejsbuk je predstavio jednu korisnu mogućnost na Facebooku, a to je da možete objaviti status ili sliku u tačno određeno vrijeme. Što to znači? To znači da danas možete napisati status na društvenoj mreži Facebook, koji će biti objavljen onog datuma kada vi poželite.


Zamislite da ste Aca Lukas koji je navučen na drogu zvanu Fejsbuk. Dakle, Aca Lukas je toliko navučen na drogu zvanu Fejsbuk da jednostavno ne može odoljeti jedan dan, a da ne objavi makar jedan status na najpopularnijoj društvenoj mreži - Facebook.

Dolazi turneja i problemi za Acu Lukasa. Svjestan da zbog turneje neće moći objavljivati statuse svakodnevno, počinje da krizira. IT obuka ima rješenje za taj problem.

Ukoliko smatrate da određeno vrijeme nećete imati pristup internetu, a zbog posla, ili iz drugih razloga je neophodno da svakodnevno na Fejsbuku objavite nekoliko slika ili statusa u tačno određeno vrijeme, nema potrebe da očajavate.

Pratite sljedeće korake kroz koje će vas autori bloga IT obuka provesti i objavljujte statuse na Facebooku u tačno određeno vrijeme - svakodnevno, iako niste konektovani internet:

1) Logujte se na Fejsbuk i idite na svoj profil;

2) Napišite status koji želite da se objavi u određeno vrijeme ili uploadujte sliku;

3) Kliknite na dugme koje je prikazano na slici:


4) Nakon toga je potrebno da izaberete godinu, mjesec, dan, sat i minut kada ćelite da se objavi vaš status ili slika. Zatim je potrebno da pritisnete dugme SCHEDULE i to je to. Status ili slika će se objaviti na Facebooku tačno u ono vrijeme koje ste predefinisali.



A kada je najbolje vrijeme za objavljivanje statusa i slika na društvenim mrežama (Facebook, Twitter, Google+...)???

Nakon brojnih istraživanja došlo se do zaključka da je najbolje vrijeme za objavu statusa na društvenim mrežama između 13 i 16 časova, tj. ako u tom intervalu objavite status, vaš status će vidjeti najveći broj ljudi.

No comments

Leave a Reply

Komentari se objavljuju u realnom vremenu. Svi komentari su samo i isključivo stav autora istih. Uredništvo bloga ne snosi nikakvu odgovornost za napisano u komentarima, a sporne komentare ćemo uklanjati čim ih uočimo.

Arhiva bloga

Kontakt forma

Name

Email *

Message *

Merlin Džogović