SPRIJEČITE VAŠE FACEBOOK PRIJATELJE DA VIDE KADA STE PROČITALI PORUKU KOJU SU VAM POSLALI


Facebook poruke su dobile novi interfejs nedavno. Uredništvo bloga IT obuka je spremilo tutorijal za sve one koji žele malo više privatnosti na Fejsbuku.

Oni su uveli novu funkciju koja se zove “Read Receipt”, koja obavještava pošiljaoca poruke o tome kada je druga strana pročitala poruku. Iako je ova karakteristika korisna za mali broj ljudi, mnogi Facebook korisnici smatraju da je ova funkcija dosadna i damkrši njihovu privatnost. Ako ste jedan od njih, ovdje je tutorial za vas, koji Vas uči kako da spriječite Vaše prijatelje da znaju kada ste vidjeli njihove Facebook poruke.




Chat Undetected je ekstenzija za Firefox, Chrome i Internet Explorer. Tako da, dok ćaskate ili šaljete poruke, Vaši prijatelji neće znati da li ste vidjeli poruku ili ne.
Link za download ekstenzije se nalazi na dnu posta. Potrebno je samo da pođete na sajtoji se nalati na dnu posta i da jednostavno instalirate ekstenziju. Ispod se nalazi slika kako to izgleda na Firefox-u.

Nakon što završite instalaciju, to bi bilo to. Vaši prijatelji neće znati kada ste pročitali njihove poruke. ;)

Jedna stvar, koju treba da znate je da će se to odraziti samo na računaru na kojem ste instalirali ekstenziju, a ako koristite Facebook iz drugog pregledača ili bilo kog drugog računara, ova funkcija neće imati efekta.
Ako imate bilo kakve nedoumice ili pitanja o ovom članku, kao i pohvale,  javite se u komentarima.
Link za preuzimanje se nalazi OVDJE! (Firefox, Chrome i IE)

No comments

Leave a Reply

Komentari se objavljuju u realnom vremenu. Svi komentari su samo i isključivo stav autora istih. Uredništvo bloga ne snosi nikakvu odgovornost za napisano u komentarima, a sporne komentare ćemo uklanjati čim ih uočimo.

Arhiva bloga

Kontakt forma

Name

Email *

Message *

Merlin Džogović