EKSTENZIJE KOJE MORATE IMATI U FIREFOX PREGLEDAČU


U ovom postu ćemo predstaviti 5 ekstenzija koje morate imati u vašem Firefox pregledaču. Uz ove dodatke, surfanje internetom je mnogo lakše i zabavnije.

Ad Block Plus
Oglasi su jedna od najvećih smetnji dok pregledate i posjećujete sajtove za preuzimanje nečega. Osim toga, ovo može predstavljati i prijetnju za vašu bezbjendost na internetu.Ad Block Plus za Firefox će vas zaštititi od svih tih stvari dok surfujete Internetom.

Link za preuzimanje se nalazi OVDJE!
Last Pass
Ovo je odličan dodatak za sve one koji imaju mnogo korisničkih naloga i različitih šifri. Pomoću ovog dodatka možete sačuvati sve svoje onlajn korisnička imena i lozinke naloga u vašem brovseru i preuzeti ih kad god želite. Čak, možete i da uskladištite svoje detalje kreditne kartice radi lakšeg pristupa.
To će se zaključati glavnom lozinkom. Dakle, vaše informacije neće biti zloupotrijebljene.

Flash got
Ovo je ‘download manager’ ugrađen u pregledač. Možda ste koristili ili čuli za Internet Download Manager (IDM), to je jedna od najboljih download manager aplikacija, koja se koristi za preuzimanje fajlova sa Interneta, uz maksimalnu brzinu preuzimanja. Flash Got je sličan dodatak za Firefox, on preuzima filmove, audio fajlove, itd, uz maksimalnu brzinu preuzimanja.



Skip Screen
Kada želite da preuzmete nešto sa sajtova za dijeljenje datoteka, kao što su: Rapidshare, Mediafire, 4shared, itd, dobićete nepotrebne stranice prije nego što ste dobili link za preuzimanje. Možete koristiti ekstenziju Skip Screen na vašem Firefox pregledaću da bi ste izbjegli te dosadne prozore. Nakon što instalirate ovu ekstenziju, odbrojavanja na tim stranicama za preuzimanje neće se pojavljivati. To će uštedjeti vaše vrijeme, a i živce. ;)



Session Manager
Ukoliko vaš pregledač koči kad otvorit više prozora na vašem brovseru, to će upropastiti cio doživljaj pregledanja. Možda zbog dodataka koje ste dodali ili zbog aplikacija koje su instalirane na vašem računaru, ali se zatvoreni prozori ne mogu vratiti. SessionManager u Firefox-u može da spasi i vrati sve one zatvorene prozore. Svaki put kada otvorite novi prozor i otvorite sajt, on će sačuvati tu posebnu sjednicu i nakon kraha ako otvorite pregledač će automatski obnoviti sve kartice.


Preuzmite Session Manager 


No comments

Leave a Reply

Komentari se objavljuju u realnom vremenu. Svi komentari su samo i isključivo stav autora istih. Uredništvo bloga ne snosi nikakvu odgovornost za napisano u komentarima, a sporne komentare ćemo uklanjati čim ih uočimo.

Arhiva bloga

Kontakt forma

Name

Email *

Message *

Merlin Džogović